Vind een baan via het Stitch netwerk

Voor de groei en ambitie van de kandidaat
Recruitment is de kunst en wetenschap van het vinden en plaatsen van het beste talent voor een job. Veel bedrijven willen dit nog weleens vergeten in een voornamelijk door geld gedreven business. Bij Stitch zijn we dit niet vergeten, het vinden van de perfecte combinatie tussen kandidaat en bedrijf is waar ons recruitment hart sneller van gaat kloppen.

Altijd paraat voor de kandidaat!
Jouw succesverhaal begint hier: Stitch, jouw ervaren partner in recruitment

Bij Stitch staan we klaar voor jou als kandidaat. We luisteren aandachtig naar jouw ambities en doelen, en streven ernaar om van jouw verhaal een succesverhaal te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven en selecteren van kandidaten zijn we uitgegroeid tot ervaren specialisten in het recruitment vakgebied. Door constant op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, kunnen we jou het juiste advies geven om jouw droombaan te vinden. Bij Stitch ben jij de hoofdpersoon in jouw eigen succesverhaal.

Meteen in controle: Stitch biedt transparante en persoonlijke begeleiding voor jouw carrière
Bij Stitch streven we naar een open en transparante relatie met onze partners. We zijn volledig op de hoogte van de bedrijven en hun activiteiten, zodat we jou - de kandidaat - uitstekend kunnen informeren over de bedrijfscultuur, doorgroeimogelijkheden en werkwijze van potentiële werkgevers. Voorafgaand aan gesprekken zorgen we ervoor dat je uitgebreid wordt geïnformeerd over de inhoud van de functie waarop je solliciteert. We bereiden jou grondig voor en geven je helder inzicht in wat je kunt verwachten. Bij Stitch geven we jou de touwtjes in handen.

Stitchjobs voor kandidaten foto 1
Stitchjobs voor kandidaten foto 2
Stitchjobs voor kandidaten foto 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Finance sector?
Stop met zoeken en meld je aan bij Stitch!

Way of working foto 1

We Stitch it up!

Laat ons helpen aan jouw droomjob!

Ons proces

Is Finance jouw ding? Ben je een ambitieuze starter of juist een ervaren professional op zoek naar de volgende uitdaging? Dan kunnen wij jou helpen met de nieuwe stap in jouw carrière!

Wij werken volgens deze stappen, zodat wij jou die job kunnen geven waar je nieuwe dingen leert, ervaring opdoet en echt tot je waarde kan komen.

Solliciteer op een passende job

Welkom bij Stitch. Kijk eens in ons uitgebreide aanbod naar welke jobs jou aanspreken.

Telefonisch contact

Je hebt gesolliciteerd! Goed bezig. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je beter te leren kennen. Wat zijn jouw drijfveren, ervaring en ambities?

Eerste gesprek

We gaan samen in gesprek om je klaar te maken voor je ontmoeting met het bedrijf. Hierdoor weet jij wat je kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Handig!

Tweede gesprek

Je hebt je eerste gesprek en bent door! Een goed begin is het halve werk. Nu gaan we de feedback van het eerste gesprek doornemen en je voorbereiden op het vervolg.

Aanbod

Dat tweede gesprek ging vlekkeloos. Nu krijg je een aanbieding van jouw droombedrijf. Dit is een spannend onderdeel, dat weten wij maar al te goed. Maak je geen zorgen, wij zijn er voor je.

Boom! Nieuwe job!

Gefeliciteerd! Je hebt je droomjob te pakken! Hoe ga jij het vieren?

Wat zeggen kandidaten die je voorgingen?

Dit is wat ze van Stitch vinden

Ewelina

Assistent Accountant

Hele goeie ervaring met Paul gehad, hele goede communicatie, alles ging snel en was heel duidelijk. Zeker een aanrader!

Conny

Salarisadministrateur

Zeer prettig werving bureau met veel persoonlijke aandacht. Heel tevreden over mijn contact persoon Tomas! Dus Tomas super bedankt voor de fijne gesprekken en je persoonlijke advies!

Adams

Financial Controller

Ik maakte mijn wensen kenbaar en Stitch Jobs koppelde mij snel aan een mooie organisatie. Het contact, de begeleiding en de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Stitch Jobs bedankt voor deze mooie uitdaging.

Pepijn

Assistent Accountant Audit

Erg meedenkend in het zoeken!

Houssam

Assistent Accountant

Goede communicatie en snel gehandeld. Ook leuk dat ik nog een taart heb gekregen op mijn eerste werkdag dus helemaal top!

Monica

Financieel Medewerker

Hele goede communicatie! Zeker aan aanrader.

Arlene

Controleleider

Ik ben ontzettend tevreden. Tomas is vriendelijk en laagdrempelig, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Wat ik vooral waardeer, is dat hij niet opdringerig is en ook vrijblijvend. Het traject liep bij meerdere bedrijven en dit was geen enkel probleem. Bij gehele proces is Tomas op fijne manier betrokken geweest. Hij heeft naar mijn wensen en behoeften geluisterd en mij een een professionele manier geholpen bij mijn zoektocht. Ik zou stitch jobs aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuw baan. Nogmaals, dank je wel Tomas!

Serdar

Assistent Accountant

Hele goede ervaring bij Stitch tijdens mijn samenwerking met Paul. Hij luisterde heel goed en kwam uit eigen initiatief met ideeën. Het proces liep soepel en ook redelijk snel. Met blijdschap kan ik aankondigen dat ik via Paul een goede werkplek heb gevonden waar ik met volle trots ga beginnen. Pluspunten : -Communicatie -Processnelheid -Luisterend oor

Ward

Gevorderd Assistent Accountant

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Tomas mij goed geholpen. Het was een fijne samenwerking.

Joost

Assistent Accountant

Begeleid door Tomas met het vinden van een nieuwe baan. Uitstekende service, wensen worden goed doorgegeven aan werkgever en tomas toonde oprechte interesse in het proces. StitchJobs raad ik iedereen aan!

Gerben

Financial Controller

Mijn ervaring met Stitch Jobs was erg goed! Zij vonden mijn profiel op Linked-In, deden echt moeite om scherp te krijgen wat ik precies wilde en kwamen al snel met 2 prima passende vacatures waarvoor ik bij allebei werd uitgenodigd voor een interview. Binnenkort start ik mijn nieuwe job bij 1 van die 2 bedrijven!

Fadile

Assistent Accountant

Een prettige ervaring met mijn contactpersoon Paul. Ik vond het vooral leuk om telefonisch contact te hebben om bij te praten en nieuwe uitdagingen te beoordelen. Recent heb ik de kans gekregen om aan mijn nieuwe baan te beginnen! Sterk aanbevolen. Nogmaals bedankt!

Mert

Fiscalist

Mijn ervaring als starter op de arbeidsmarkt heb ik als erg prettig ervaren met dank aan Stitchjobs. Het is niet zomaar een recruitment bureau. Mijn ervaring is dat er daadwerkelijk naar je wordt geluisterd en met je mee wordt gedacht wat het beste bij jou past. Ik dacht dat ik precies wist wat ik zocht en dankzij Stitchjobs en met name Paul, ben ik erachter gekomen dat de arbeidsmarkt veel meer te bieden heeft. Nu kan ik in september beginnen aan mijn nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb!

Mark

Assistent Accountant

Ik was niet per se op zoek naar een nieuwe baan, maar besloot toch eens met Paul te gaan praten, hij was ervan overtuigd dat er een vacture open stond die perfect aansloot bij mijn profiel. Na twee gesprekken bij het bedrijf in kwestie bleek dit inderdaad een goede match. Paul heeft in het hele proces goed persoonlijk contact gehouden. Zeer tevreden en dankbaar.

stitch wide snake

Wij hebben een breed scala aan vacatures beschikbaar in de Accountancy, Controlling, Administratie, Belasting, Financieel Management en Analisten.
Laat ons jouw volgende carrièrestap vormgeven!