Werkwijze

Of jullie nu een start-up, scale-up of internationaal bedrijf zijn en op zoek zijn naar nieuw talent, zoek niet verder, want jullie zijn hier aan het juiste (web)adres. Bij Stitch zijn we gepassioneerd over het creëren van de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers. En dat doen we met behulp van deze drie krachtige tools:

1. Stitch Jobsite

Bij Stitch staat transparantie centraal. We beginnen onze samenwerking door met jullie in gesprek te gaan over wat jullie bedrijf nodig heeft. En we kiezen ervoor om te werven vanuit jullie eigen bedrijfsnaam. Waarom? Simpelweg omdat we open en eerlijk willen zijn over het bedrijf waarvoor we rekruteren en alle relevante informatie willen delen met onze kandidaten. Op die manier kunnen we de best mogelijke match creëren.

We zijn niet alleen geïnteresseerd in informatie over jullie organisatie, de functie en jullie verwachtingen. We verzamelen ook waardevolle gegevens van de kandidaten, zodat we precies weten welke kandidaat het beste bij jullie past.

Dus, jullie dekseltje heeft een potje nodig? Wij weten precies welk dekseltje het beste op jullie potje past!

2. Stitch Recruitment

Wij beperken ons niet uitsluitend tot de actieve sollicitanten die via de Jobsite binnenkomen. Integendeel, wij streven ernaar ook de minder actieve (latente) werkzoekenden te betrekken bij ons proces. Samen willen wij een realistisch beeld schetsen van de ideale kandidaat die jullie zoeken.
Zodra deze doelstelling is vastgesteld, treedt ons team in werking! Wij stellen een doordacht plan van aanpak op om de kandidaten proactief en succesvol te benaderen. Hierbij maken wij gebruik van onze uitgebreide database en maken wij slim gebruik van externe kanalen om hen te bereiken. Geen enkele potentiële kandidaat blijft onopgemerkt!
Ongeacht of de kandidaten actief dan wel latent zijn, bij Stitch zorgen wij ervoor dat zij niet aan onze aandacht ontsnappen. Wij zijn vastberaden om de juiste match te vinden en laten geen enkele kans onbenut!

3. Stitch Employer Branding

Bij Stitch willen we jullie bedrijf echt op de kaart zetten! We nemen graag een grondige duik in jullie bedrijf om een glashelder beeld te krijgen dat we aan de kandidaten kunnen presenteren. En hoe doen we dat? Nou, door gerichte vragen te stellen en, als het enigszins mogelijk is, bij jullie langs te komen om te zien, voelen en proeven hoe het er bij jullie aan toe gaat. We willen content creëren die de kandidaten een voorproefje geeft van hun toekomstige werkplek.
Dus bereid je voor op wat bezoekjes en wat pittige vragen! We gaan er alles aan doen om jullie bedrijf op zijn allerbest te laten zien. Want bij Stitch geloven we dat een voorproefje van de toekomst wonderen kan doen. En we kunnen niet wachten om jullie bedrijf in de schijnwerpers te zetten!

Stitchjobs voor kandidaten foto 1

Word onderdeel van ons succesverhaal!
Ontdek hoe Stitch jou kan helpen bij het vinden van de perfecte match. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen bouwen aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf!

Onze samenwerkingsvormen

Wij geloven in een open en transparante werkwijze. Stitch biedt vaste samenwerkingsvormen aan met verschillende features waaruit je kunt kiezen bij de zoektocht naar jouw nieuwe talent. Stitch biedt verschillende samenwerkingsvormen op maat aan voor iedere wervende organisatie. Elke samenwerkingsvorm speelt in op de verschillende wensen en behoeften van de organisatie.

Original
€1.000,-
Priority
v.a. €4.000,-
Ambassador
v.a. €10.000,-
Vaste 12 maanden Flexibele 12 maanden Flexibele 12 maanden
Vaste fees Vaste fees Vaste fees
Intake gesprek Intake gesprek Intake gesprek
Persoonlijke consultant Persoonlijke consultant Persoonlijke consultant
Pro-actieve benadering Pro-actieve benadering Pro-actieve benadering
Onbeperkt vacatures Onbeperkt vacatures Onbeperkt vacatures
Jobmarketing Jobmarketing Jobmarketing
Multiposting Multiposting Multiposting
Search(es) Search(es) Search(es)
Marketing adviesMarketing advies Marketing advies
Content creationContent creation Content creation
Employer Branding CampagneEmployer Branding Campagne Employer Branding Campagne
🌴 Wij planten 2 bomen🌴 Wij planten 5 bomen🌴 Wij planten 10 bomen
* Aanname fee €5.000 - €9.000* Aanname fee €5.000 - €9.000* Aanname fee €5.000 - €9.000

Wat zeggen bedrijven die je voorgingen?

Dit is wat ze van Stitch vinden

Thomas

Douqué

Got into contact with Stitch through a mutual friend after an unsuccessful and extensive search for a qualified candidate. After a brief e-mail introduction Paul and Tomas personally came to visit us in our office to further understand the profile, to get to know our business as well as understand the work environment. The feedback we gave on the initial candidates was well understood by Stitch and it narrowed down our search in the right direction. All this combined resulted in us hiring the right person for the job against an acceptable fee, which was clearly explained from the get go. Overall, it was a pleasant experience working together and I would recommend anybody in search for staff to give these guys a shot.

Claudia

Avanti Advisering

Het contact met Stitch, en dan met name Tomas, was erg goed. Hij begreep precies wat wij zochten, was altijd bereikbaar voor vragen, schakelde snel en de eerste de beste kandidaat was gelijk raak! Mochten wij weer personeel zoeken, gaan wij zeker weer contact opnemen met Stitch!

Yuri

Coney Minds

Fijne samenwerking, korte lijnen en een goed gevoel voor persoonlijke match. Meerdere succesvolle gesprekken via Stitch Jobs gevoerd en daarbij telkens ook een positieve terugkoppeling van de kandidaten gehad. Wat mij betreft op naar de volgende succesvolle match!

Mark

Royal Smit & Zoon

Zowel met Paul en Tomas goed contact gehad over het invullen van de vacature. Ondanks een krappe arbeidsmarkt wisten zij de juiste kandidaten te selecteren met als mooie resultaat dat wij een fijne nieuwe collega mogen verwelkomen.

Bente

Bitch The Agency

Deze mannen weten niet van stoppen, ze weten de vacatures goed & snel te vullen. De communicatie is onwijs fijn, persoonlijk en je merkt de expertise! Heel prettig om mee te werken! Zeker een aanrader zowel voor de bedrijven als de plaatsingen.

Edwin

Camelot Accountancy

Dank voor de hele prettige samenwerking en voor de invulling van de vacature. Het was een heel moeilijk in te vullen functie waar we al lang mee bezig waren. Dankzij jullie proactieve werkwijze, scherpte, betrokkenheid en volharding is het toch gelukt! Top!

Julia

RTL

Geweldig contact gehad met Tomas! Heeft binnen korte tijd onze vacature in weten te vullen. Wij gaan hier in de toekomst zeker vaker gebruik van maken, een aanrader dus!

stitch wide snake

Aarzel niet langer!
Geef je bedrijf een boost en vind het talent dat het verdient. Neem nu contact op met Stitch en laat ons bewijzen dat we de juiste partner zijn voor jouw rekruteringsbehoeften. Samen gaan we voor groei, succes en de perfecte match

Frequently Asked Questions

Staat je vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op
snake-circle
Stitch is dé ideale partner voor wervende Finance organisaties. We nemen de invulling van jullie openstaande vacatures volledig uit handen en ontzorgen jullie in de zoektocht naar het juiste personeel. Met behulp van onze krachtige Tools: de Jobsite, Recruitment en Marketing, kunnen we in korte tijd een pool van gekwalificeerde kandidaten creëren. Onze werkwijze is open en transparant, waardoor de kandidaten goed geïnformeerd en intrinsiek gemotiveerd zijn wanneer ze bij jullie op gesprek komen. Kies voor Stitch en laat ons jullie helpen bij het bouwen aan een succesvolle en talentrijke toekomst!
Stitch is gespecialiseerd in de Finance markt en richt zich specifiek op de volgende functies:
  • Accountancy
  • Controlling
  • Administrateurs
  • Tax
  • Financieel Management
  • Analisten

Dit zijn de expertisegebieden waarin we ons bewegen en waar we de beste talenten voor kunnen vinden. Dus als je op zoek bent naar professionals in deze vakgebieden, dan kunnen wij jou de juiste werknemers leveren. We hebben een uitgebreid netwerk en ervaring in het rekruteren van kandidaten binnen deze specifieke Finance functies. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor de perfecte match!
Bij Stitch zijn we er om jullie te ondersteunen bij het vinden, kwalificeren en enthousiasmeren van de juiste kandidaten voor jullie openstaande vacatures. We hebben hiervoor drie krachtige tools tot onze beschikking: de Jobsite, Recruitment en Marketing.
Stitch biedt verschillende samenwerkingsvormen aan, afhankelijk van de wensen en behoeftes van de organisatie. Denk hierbij aan urgentie, senioriteit en het aantal te werven profielen. Op basis van deze wensen en behoeftes bieden wij een samenwerking op maat aan.

Daarnaast werkt Stitch met vaste fees bij plaatsing waardoor wij, in tegenstelling tot traditionele recruitment organisaties, niet gebaat zijn bij een hoog salaris. Wij kunnen dus de perfecte ondersteuning bieden tijdens de onderhandeling van het contract.
Bij Stitch hebben we begrip voor het belang van snelheid en kwaliteit. We streven ernaar om vacatures zo snel mogelijk in te vullen, maar we hechten ook veel waarde aan het vinden van de juiste match. Gemiddeld genomen duurt het proces, inclusief de zoektocht, sollicitatieprocedure en opzegtermijn, ongeveer drie maanden.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen bouwen aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf!

stitch wide snake