Wie zijn wij?

Stitch is een proactief werving- en selectiebureau die naast haar samenwerkingspartners staat door te luisteren naar de wensen en behoeftes. Wij streven naar een efficiënt, eerlijk en duurzaam partnership.
Stitch werkt met een concept waarbij zowel de werkgever als werknemer kunnen rekenen op een transparante werkwijze en communicatie die altijd recht door zee is.

Benieuwd naar onze precieze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

Stitchjobs voor kandidaten foto 1

Meer over Stitch

stitch-loop

Stitch is een proactief jobplatform met meer dan 10 jaar ervaring binnen werving en selectie.
Wij ondersteunen vooruitstrevende financiële organisaties met hun zoektocht naar passende werknemers. Door ons te specialiseren op één branche zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen waardoor wij advies op maat kunnen geven en perfect mee kunnen denken met recruitment strategieën.

Stitch gelooft in een open en transparante werkwijze.
Iedere organisatie heeft haar unieke eigenschappen, en dat brengen wij zo duidelijk mogelijk over aan onze kandidaten. Op deze manier realiseren wij sollicitanten die oprechte interesse hebben en gemotiveerd op gesprek komen. Verder werkt Stitch met vaste lage fees. Op voorhand is duidelijk wat de kosten zijn en zullen er achteraf geen verrassingen zijn.

Stitch heeft integriteit en partnership hoog in het vaandel staan.
Door elkaar beter te leren kennen, verwachtingen te managen en vertrouwen op te bouwen, streven wij naar een langdurig partnership. Een dergelijke samenwerking zal zorgen voor realisatie van betere matches.

Stitch vindt klanttevredenheid erg belangrijk.
Stitch gebruikt Jobmarketing om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken via verschillende kanalen. Zo trekken wij meer talent aan. Verder werken we in samenwerking met specialisten aan het verbeteren van jullie Employer Branding strategie en werkgeversmerk.

Over Stitchjobs foto 1
Over Stitchjobs foto 2
Over Stitchjobs foto 3

Bekijk nu ons huidige aanbod