Wij gaan voor groen

Samen met Trees for All dragen we bij aan een groenere wereld. Door onze samenwerking met Trees for All compenseren we actief onze CO2-uitstoot.

bomen geplant

Onze Samenwerking met Trees for All

Wij zijn trots te mogen samenwerken met Trees for All, een vooraanstaande organisatie die zich wereldwijd inzet voor een duurzamere toekomst. Maar wat doet Trees for All precies?
Trees for All is een non-profitorganisatie die het herstel en behoud van bossen wereldwijd bevordert. Hun missie is om een gezonder klimaat, een rijke biodiversiteit en betere leefomstandigheden te creƫren door middel van herbebossingsprojecten en duurzaam bosbeheer.

Het planten van bomen speelt een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering.
Bomen nemen CO2 op uit de atmosfeer en zetten dit om in zuurstof. Daarnaast bieden ze een thuis aan tal van dier- en plantensoorten en dragen ze bij aan de welvaart en het welzijn van lokale gemeenschappen. Trees for All erkent het belang hiervan en werkt samen met lokale partners om deze visie te realiseren.

Als partner van Trees for All zetten wij ons in voor een beter milieu en ondersteunen we actief hun inspanningen om de wereld groener te maken. Elke boom geplant betekent een stap dichter bij een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Steun samen met ons deze prachtige missie en help ons bij te dragen aan een groenere en gezondere planeet!
Lees meer over Trees for all

Foto: Trees for All